Hlavní obsah

Nová myš od Benqu se pohybuje podle rytmu hudby

Novinky, Miloslav Fišer

Společnost Benq uvádí na trh novou myš pro notebooky se speciálním „tanečním“ režimem. Novinka s označením MD300 reaguje na kliknutí myši i aplikace na počítači či notebooku červenými vizuálními efekty, vibrací a zvuky. Navíc jednotlivým programům lze přiřadit různé světelné efekty.

Článek

Dodávaný software umožňuje informovat uživatele o příchozích emailech či zprávách Skype – a to i například pouze od vybraných kontaktů. Kontakty lze rozdělit na dvě kategorie: „pozitivní“ a „negativní“.

Různé kombinace vizuálních efektů, vibrací a zvuků umožňují uživateli rozpoznat, zda do své schránky obdrželi zprávu od žádoucího či nežádoucího odesílatele. MD300 rovněž upozorňuje uživatele na schůzky v programu Outlook i při aktivovaném spořiči obrazovky.

Navíc myš BenQ MD300 reaguje na hudební podněty. Pohybuje se v rytmu hudby přehrávané programem Media Player od Microsoftu. Doprovodný software podporuje Skype 2.0+, Microsoft Office Outlook 2003/2007 a Microsoft Media Player 10.0+.

Myš se díky svým malým rozměrům 95 x 64 x 27.8 mm se snadno vejde do vašeho příručního zavazadla. Zaváděcí cena byla stanovena na 379 Korun.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám