Hlavní obsah

Notebook Acer Aspire 5720 s dvoujádrovým čipem má výherce

PRAHA

Soutěže o přenosný počítač Acer Aspire 5720-1A1G16, která probíhala po dobu 14 dnů od 1.8. do 14.8., se zúčastnilo několik tisíc uživatelů. Systém v ceně přibližně 26 000 korun s předinstalovaným českým operačním systémem Windows Vista však mohl vyhrát pouze jeden ze zúčastněných.

Článek

Výhercem notebooku Acer Aspire 5720-1A1G16 v designu Gemstone s technologií Intel Santa Rosa se stal Petr Šoch. Výherci blahopřejeme.

Správné odpovědi na položené otázky jsou zvýrazněny:

Soutěžní otázky
1. Jak se nazývá nový design notebooků Acer TravelMate?
a) Folio
b) ProFile
c) Gemstone
2. Kolik let je záruka na všechny notebooky Acer (pro koncové zákazníky i pro firmy)?
a) 2 roky
b) 3 roky
c) 1 rok
3. Jak se nazývá prestižní řada notebooků Acer?
a) Masseratti
b) Bentley
c) Ferrari
4. Jak se nazývá inovativní technologie, která byla speciálně vyvinuta pro zjednodušení obsluhy celé nabídky výrobků Acer?
a) Empowering
b) Management
c) Help

V přístroji Acer Aspire 5720-1A1G16 tepe mikroprocesor Intel Centrino 2 Duo T5250. Systém doprovodilo 1 GB operační paměti (2 x 512 MB DDR2) a velký 160 GB pevný disk.

Laptop se na svět dívá skrze 15,4" širokoúhlý WXGA displej s technologií CrystalBrite. Do jeho útrob se mimo jiné vešla DVD vypalovačka, WiFi rozhraní standardu 802.11abg a CrystalEye kamera pro konání videokonferencí.

Více informací nejen o tomto modelu naleznete na stránkách společnosti Acer.

PRAVIDLA SOUTĚŽE:

1. Soutěž začala ve středu 1. srpna 2007 ve 12:00 a skončila v úterý 14. srpna 2007 ve 12:00.

2. Cena: přenosný počítač Acer Aspire 5720-1A1G16

3. Soutěže se mohl zúčastnit každý, kdo správně zodpověděl na soutěžní otázky a odeslal je do 14. 8. 2007 na e-mailovou adresu: SoutezAcer@seznam.cz . Výherce bude o výhře informován zaslaným e-mailem, a to na adresu, z níž soutěžící poslal svou odpověď. Vyhrál stý zaslaný správný e-mail.

4. Každý soutěžící mohl zaslat pouze jeden e-mail.

5. Výsledky soutěže jsou konečné, bez možnosti odvolání. Výhry nelze vyplatit v hotovosti ani je vymáhat právní cestou.

6. Účastníkem soutěže byl každý, kdo akceptoval pravidla soutěže a zaslal odpovědi podle vybraných otázek. Soutěžící jsou v systému identifikováni podle jména uvedeného v e-mailu.

7. Soutěže se mohli zúčastnit občané České republiky nebo osoby s trvalým pobytem na území České republiky starší 18 let, a to při splnění výše uvedených podmínek.

8. Výherci si cenu vyzvednou v redakci serveru Novinky.cz na adrese: Slezská 13, Praha 2.

9. Organizátorem soutěže je Borgis a.s., Slezská 13, Praha 2, spoluprovozovatel serveru Novinky.cz

10. Až do odvolání organizátora vyjadřují soutěžící účastí v soutěži souhlas se zařazením do databáze organizátora soutěže, která může být použita pro marketingové účely organizátora. Zejména má organizátor právo uvést jméno, příjmení a obec výherců soutěže na internetových stránkách www.novinky.cz.

11. Organizátor si vyhrazuje právo vyřadit ze soutěže e-maily nesplňující kritérium soutěže či porušující zákony České republiky. Soutěžící nebude o vyřazení informován.

12. Ze soutěže byli předem vyloučeni zaměstnanci, rodinní příslušníci a osoby spjaté s organizátorem. V případě potřeby si organizátor soutěže vyhrazuje právo posoudit jednotlivé sporné situace vzniklé v průběhu hry. Organizátor má právo kdykoliv jednostranně změnit pravidla nebo soutěž zrušit.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám