Hlavní obsah

Myš VX Nano má údajně nejmenší USB přijímač světa

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Logitech představil poměrně unikátní laserovou bezdrátovou myš VX Nano Cordless Laser Mouse for Notebooks. Miniaturní "nano" přijímač této myši je proveden ve stylu "plug-and-forget" - připojit a zapomenout. Přijímač v USB portu je totiž tak malý, že z notebooku téměř nevyčnívá.

Článek

"Stále více uživatelů notebooků přestává používat touchpady a dává přednost bezdrátovým myším určeným pro notebooky," řekl Rory Dooley, generální ředitel Logitechu.

"U většiny myší pro notebooky však rozměry přijímače lidi nutí jej zapojovat a odpojovat pokaždé, když chtějí notebook používat. Přijímač 'nano' je však tak miniaturní, že může napořád zůstat zasunutý v notebooku, dodal Dooley."

:. Přijímač nového hlodavce od Logitechu v porovnání s 1 eurem. Foto: Logitech

Přijímač myši VX Nano je podle Logitechu vůbec nejmenším USB přijímačem pro myši na světě. Hranu notebooku po zapojení přesahuje jen o 8 mm.

Laserová bezdrátová myš VX Nano by se měla na trhu objevit koncem srpna. Doporučená cena by neměla překročit 2000 korun.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám