Hlavní obsah

Geek Sheldon obdivuje v nové reklamě utajované technologie

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dr. Sheldon Lee Cooper, B.S., M.S., M.A., Ph.D., Sc.D., kterého v populárním americkém sitkomu Teorie velkého třesku nenapodobitelným způsobem ztvárňuje herec Jim Parsons, si zahrál v nové televizní reklamě společnosti Intel. Coby zapálený geek obdivuje utajované technologie, které jsou teprve ve vývoji.

Jim Parsons coby Sheldon Cooper z Teorie velkého třesku se objevil v reklaměVideo: Intel

 
Článek

Scéna začíná ve chvíli, kdy jde Sheldon po chodbách výzkumných laboratoří Intelu a vstoupí do zakázané zóny. Známý herec ani na chvilku nezaváhá a hned vstoupí dovnitř a nechá se unášet novými technologiemi.

Jeho zájem je směřován především k technologii RealSense, která dokáže pomocí speciálních senzorů přijímat bezdotyková gesta a zároveň měřit vzdálenosti a úhly snímaného objektu. Snadno tak například může upravit hloubku ostrosti fotografie až po pořízení snímku – zda má být zaostřeno popředí nebo pozadí.

Z jeho toulek po laboratoři s utajovanými technologiemi jej však po chvilce vyruší ochranka, a tak je okamžitě vykázán. To by to ale nebyl Sheldon, aby se o tajemství okamžitě nepodělil s prvním člověkem, kterého potká…

Reklama

Výběr článků

Načítám