Hlavní obsah

Jde to i levně. Fitness náramek od Honoru stojí tisícovku

Novinky, lez

Za chytré hodinky a v některých případech i fitness náramky si výrobci účtují klidně i několik tisíc korun. Společnost Honor však se svou novinkou zvanou Band 5 nyní ukazuje, že to jde dělat i jinak. Pětka toho totiž umí víc než dost, přitom si ji výrobce cení na méně než tisícovku.

Foto: archív výrobce

Honor Band 5

Článek

Honor Band 5 vychází designově ze svého předchůdce s pořadovým číslem čtyři, hlavní změny se totiž udály v útrobách tohoto předchůdce. Pátá generace nabízí celou řadu pokročilých funkcí.

Kromě hlídání spánku je totiž k dispozici také nový snímač, který se stará o sledování srdečního tepu 24 hodin, 7 dní v týdnu. To byla doposud výsada pouze dražších a pokročilejších modelů. Mimochodem k sledování srdečního tepu se používá systém umělé inteligence společně s infračervenou technologií TruSeen 3.0.

Rozdíly mezi chytrými hodinkami a fitness náramky se postupně smývají

Hardware

Sportovní fanoušci ocení, že náramek poslouží také ke sledování různých aktivit. Nechybí ani funkce osobního trenéra. K dispozici je pokročilý plánovač běhání, který nabízí nejen sledování výkonu, ale také různá doporučení pro dosažní lepších výsledků. Novinka srozumitelně sleduje a zobrazuje data jako srdeční tep, dobu cvičení, vzdálenost, frekvenci kroků, rychlost, kalorie a aerobní/anaerobní výsledky pro detailnější plán cvičení. Konstrukce fitness náramku je voděodolná, aby bylo možné se zařízením plavat.

Pětka využívá, stejně jako předchůdce, dotykový displej s technologií AMOLED a s úhlopříčkou 0,95 palce. Samozřejmostí je možnost přizpůsobení vzhledu prostřednictvím nejrůznějších tapet, ty je možné stahovat skrze připojení chytrého telefonu s operačním systémem Android.

Navzdory všem vylepšením je Honor Band 5 o několik stovek levnější než předchůdce, v obchodech se nabízí v různých barevných provedeních za 999 Kč.

Foto: archív výrobce

Honor Band 5

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám