Hlavní obsah

Luxusní vzhled a prémiové audio. Počítač od HP se ukrývá v monitoru

Novinky, ort

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Společnost HP ukázala nový monitor, který je v podstatě plnohodnotným počítačem. Jde totiž o tzv. all-in-one sestavu, všechny hardwarové součástky se tedy ukrývají uvnitř konstrukce monitoru. Novinka zároveň láká na luxusní vzhled a prémiové audio.

Foto: archív výrobce

HP Envy Curved 34

Článek

HP se u novinky chtělo pochlubit hlavně vytříbeným designem, který je pro modely řady Envy typický. Zakřivený panel je tak velmi tenký a je pomocí kovového podstavce napojen na základnu, ve které se ukrývají jednotlivé počítačové součástky.

O hardwarové výbavě toho však příliš známo není. Sestava by nicméně měla stavět na 34palcovém zakřiveném monitoru s rozlišením 3400 x 1400 obrazových bodů.

Tenká konstrukce

Zakřivený panel je tak velmi tenký a je pomocí kovového podstavce napojen na základnu, ve které se ukrývají jednotlivé počítačové součástky. Přesné parametry sestavy drží HP zatím pod pokličkou, lze nicméně očekávat, že půjde o aktualizovanou verzi staršího provedení, které bylo na pulty obchodů uvedeno už v loňském roce.

Foto: archív výrobce

HP Envy Curved 34

Loňský HP Envy Curved 34 stavěl na procesoru Intel Core i5-7400T, měl k dispozici 8 GB operační paměti, rychlou 256GB SSD jednotku, 1TB pevný disk a grafickou kartu NVIDIA GeForce GTX 950M 4GB GDDR5.

Novinka, která by se měla na pultech obchodů objevit ještě v letošním roce, pravděpodobně nabídne procesory Intel Core 8. generace, grafické karty NVIDIA tisícovkové řady a v neposlední řadě také více operační paměti a úložného prostoru.

Zabudovaná asistentka Alexa

Jedním z dalších vylepšení by měla být integrace virtuální asistentky Alexy od Amazonu přímo do počítače. V domácnosti tak již uživatelé nebudou muset mít žádné další zařízení, hlasové příkazy budou moci zadávat přímo počítači.

I kvůli tomu byl u nového přírůstku do rodiny počítačů od HP kladen velký důraz na kvalitu zvuku. V základně se tak ukrývají kromě mikrofonů také prémiové reproduktory z dílny Bang & Olufsen.

Kdy a za jakou cenu se nový all-in-one počítač od HP objeví na pultech obchodů, není v tuto chvíli jasné.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám