Hlavní obsah

Nové iPady ukáže Apple v říjnu

Dva nové iPady a novou verzi svého operačního systému se chystá v úterý 21. října představit Americká společnost Apple. Informoval o tom ve středu server Daily Dot, který se odvolává na informované zdroje.

Foto: archív výrobce

Nad vzhledem nových iPadů zatím visí otazník. Na snímku je aktuálně prodávaná verze Air.

Článek

Apple se v říjnu chystá představit šestou generaci svého iPadu a třetí verzi svého iPadu mini. Nový iPad bude mít displej s úhlopříčkou 9,7 palce (24,6 cm), iPad mini pak 7,9 palce (20,1 cm). Co se operačního systému OS X Yosemite týče, ten pak podle agentury Reuters prošel kompletní vizuální změnou.

Apple zatím informace o nových iPadech nepotvrdil. To ale není ničím výjimečným, zástupci amerického počítačového giganta se k informacím o nových přístrojích nevyjadřují nikdy před jejich oficiálním odhalením.

Foto: archív výrobce

Zleva iPhone 6 a iPhone 6 Plus

Apple představil minulý týden dva nové telefony, z nichž jeden má poprvé velký displej, jaký už déle nabízí většina konkurentů v čele s jihokorejským Samsungem. Spolu s nimi představila firma i své první chytré hodinky a součástí telefonů bude i zcela nový mobilní platební systém s názvem Apple Pay. [celá zpráva]

Nové iPhony 6 a 6 Plus se začnou prodávat v USA a dalších osmi zemích v pátek 19. září. Zástupci Applu však již avizovali, že čtyři milióny přístrojů nezvládnou do tohoto data vyexpedovat. Někteří zájemci si tak na novinku budou muset počkat až několik týdnů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám