Hlavní obsah

Šikovný hybrid nabízí extrémně jemný displej. Nahradit dokáže notebook i tablet

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Společnost Asus v poslední době uvádí na trh jeden hybrid za druhým. Nový Transformer Pad TF701T se snaží skloubit výhody notebooku a počítačového tabletu. Zařízení se pochlubí odolnou kovovou konstrukcí, která je tenká 8,9 mm.

Foto: Asus

Asus Transformer Pad TF701T

Článek

O výkon hybridu se stará čtyřjádrový procesor nVidia Tegra 4, který má dostatek výpočetní síly i pro zprostředkování 4K Ultra HD obrazu přes rozhraní HDMI na externím monitoru.

Nejzajímavějším prvkem je však mobilní dokovací stanice s klávesnicí a s vestavěnou baterií. Ta dokáže prodloužit výdrž tabletu až na dvojnásobek. Zároveň obyčejný tablet promění na jednoduchý notebook.

Foto: Asus

Asus Transformer Pad

Displej tabletu nabídne jemné rozlišení 2560 x 1600 bodů při úhlopříčce 10,1 palce. Navíc se pochlubí velice dobrými pozorovacími úhly. Obraz se tedy nijak nedeformuje, ať na něj koukáte z libovolné strany.

Ve výbavě nechybí přední 1,2megapixelový fotoaparát pro videohovory a zadní 5megapixelový, který zvládne pořizovat snímky a zároveň natáčet videa v rozlišení 1080p (Full HD).

Cenu ani dostupnost zatím výrobce neprozradil.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám