Hlavní obsah

Ceny počítačových tabletů výrazně padají

Novinky, mif

Počítačové tablety se v poslední době těší velké popularitě. Podle statistik společnosti Seznam.cz se slovo tablet objevilo ve vyhledávání v posledních třech měsících téměř miliónkrát. Jedním z hlavních důvodů vysokého zájmu jsou jistě i výrazné slevy, nyní je totiž možné ušetřit klidně i třetinu původní ceny.

Foto: AllWiner

Nejlevnějším tabletem na trhu je aktuálně AllWiner Q88.

Článek

„Na český trh nyní míří nové tablety velkých i malých značek. Na tento fakt internetoví prodejci reagují rapidním snížením cen, které může dosahovat téměř 30 procent,“ řekla Štěpánka Kovaříková, manažerka serveru Zboží.cz.

Foto: Samsung

Druhou generaci Galaxy Tabu nabízí Samsung také v menší sedmipalcové verzi

Jako příklad dává sedmipalcový Samsung Galaxy Tab 2, jehož cena se propadla pod hranici pěti tisíc korun. Ještě v minulém měsíci se přitom tento konkrétní model nabízel za nejnižší sumu okolo 7000 Kč.

Foto: Sencor

Sencor Element 8

Slevy se samozřejmě dotkly také dalších značek. „Model Sencor Element 8 mohou uživatelé na Zboží.cz nyní najít od 2500 Kč místo původních 4000 Kč. Za pozornost stojí i tablety od značky GoClever, které za velmi příznivou cenu nabízejí velmi nadstandardní parametry a v minulém měsíci některé modely zlevnily až o 27 %,“ konstatovala Kovaříková.

Foto: GoClever

GoClever TAB R75 7 je možné zakoupit i s pouzdrem a klávesnicí

Nejlevnějším tabletem na trhu je aktuálně sedmipalcový model nazývaný AllWiner Q88, který se prodává od 1590 Kč. Na druhé příčce se umístil Sweex GoTab Velocity (1647 Kč) a na třetí MyPhone myTab 7 (1679 Kč).

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám