Hlavní obsah

Největší počítačový veletrh na planetě nabídne přes 20 000 nových produktů

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Už na začátku roku se Las Vegas promění v Mekku počítačových fandů a výrobců z celého světa. Stejně jako každý rok tam odstartuje největší veletrh spotřební a výpočetní techniky Consumer Electronics Show (CES). Podle serveru Cnet bude na místě k vidění více než 20 000 nových produktů.

Foto: cesweb.org

CES 2013

Článek

Veletrh CES bude v Las Vegas probíhat od úterý 8. ledna do pátku 11. ledna. Na místě bude více než 3000 vystavovatelů ze 150 různých zemí. Mimo jiné i velké společnosti jako je Asus, Acer, Panasonic, Samsung, Sony, Toshiba, Lenovo či Hewlett-Packard.

Pořadatelé předpokládají, že veletrh navštíví až 200 000 lidí. K vidění budou nové tablety, notebooky, stolní počítače, rekordéry, fotoaparáty či televizory. Chybět nebudou ani výrobci nejrůznějšího příslušenství a softwaroví vývojáři.

Očekávané jsou ale i přednášky šéfů velkých korporací. Vystoupit by měli Lowell C. McAdam z Verizonu, Stephen Woo ze Samsungu, Kazuhiro Tsuga z Panasonicu či Paul E. Jacobs z Qualcommu.

Reklama

Výběr článků

Načítám