Hlavní obsah

Chytrý fotoaparát od Samsungu se začne prodávat na konci listopadu

Novinky, mif

Chytrý fotoaparát Galaxy Camera představila společnost Samsung na přelomu srpna a září. Jeho dostupnost v Česku ale zatím nebyla oficiálně oznámena. Podle informací tuzemských prodejců by měly být přístroje fyzicky dostupné už přespříští týden.

Foto: Samsung

Samsung Galaxy Camera

Článek

Hlavní předností novinky je dozajista operační systém. Díky němu je možné do fotoaparátu instalovat tisíce nejrůznějších programů – od zábavných her pro zkrácení dlouhé chvíle až po profesionální grafické editační programy. Na dotykové obrazovce je pak možné fotky libovolně upravovat.

Foto: Samsung

Samsung Galaxy Camera

Zatímco většina kompaktů má pevně dané ostřicí body, novinka po vzoru chytrých telefonů může ostřit kdekoli na ploše 4,8palcového dotykového displeje. Například při focení portrétu stačí kliknout na obličej a přístroj sám ví, co má dělat. Snímky je pak možné nechat automaticky zálohovat na web, Galaxy Camera totiž díky podpoře SIM karet nabízí internetové připojení.

Foto: Samsung

Samsung Galaxy Camera

Galaxy Camera od Samsungu je aktuálně dostupná v rámci předobjednávky u více než dvou desítek tuzemských obchodů. Pořídit novinku je možné za baťovskou cenu 9999 Kč, některé nabídky jsou ale klidně o více jak čtyři tisíce korun vyšší.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám