Hlavní obsah

Sedm šikovných doplňků pro iPad a iPhone

Novinky, zgl

Počítačový tablet iPad a chytrý telefon iPhone jsou fenoménem dneška. Málokoho tak překvapí, že z jejich oblíbenosti se snaží těžit i další výrobci, kteří pro ně vymýšlejí nejrůznější příslušenství. Zakoupit je tak možné nejrůznější stojánky, pouzdra či externí klávesnice. Ale i řadu nevšedních technických vychytávek.

Foto: Reuters

iPad 3

Článek

Ceny doplňků pro iPad a iPhone startují na pár stokorunách, za opravdu luxusní příslušenství si ale výrobci nechají zaplatit klidně i několik stovek tisíc. Příkladem může být hned první produkt našeho přehledu - manželská postel iCon od společnosti Hollandia, jejíž cena přesahuje hranici 300 000 korun.

Foto: Novinky

Hollandia iCon

Pro co nejpohodlnější spánek je postel Hollandia iCon vybavena výškově nastavitelnou matrací, nechybí ani stylové kožené noční stolky. Největší pozornost si ale zaslouží čelo postele, které v sobě ukrývá dvě dokovací stanice pro iPad a iPhone. Jak výrobce uvádí na svých internetových stránkách, pomocí integrovaných konektorů je možné připojit také iPod nebo iPhone.

Foto: Novinky

Portable Aluminum 360

Společnost Apple nabízí pro iPad obal SmartCover, který je možné využít také jako jednoduchý stojánek. Pro jedince, kterým připadá toto řešení málo variabilní, se vyrábí stojánek Portable Aluminum 360. Jak již název napovídá, iPad je v něm možné natočit díky speciálnímu kloubu v rozsahu 360°. Podle ohlasů na internetu lze stojánek jednoduše upevnit i na hlavovou opěrku v autě.

Foto: Varta

Varta V-Man Power Pack

Když dojde iPadu šťáva, pomůže zařízení V-Man Power Pack. V podstatě se jedná o záložní nabíječku, která je vybavena vlastním Li-Ion akumulátorem. Plně nabitý V-Man zvládne na cestách bez problémů nabít díky různým konektorům kromě jablečného tabletu i libovolný mobilní telefon, MP3 přehrávač nebo satelitní navigaci. Přístroj je navíc vybaven informačními diodami, takže lze snadno zjistit, kolik energie mu zbývá.

Foto: Novinky

Tablet Partner Magic Stick

Pod tajuplným názvem Tablet Partner Magic Stick se skrývá další příslušenství pro iPad, které je však možné použít i pro další počítačové tablety a chytré telefony. Jedná se o speciální pásky, které na první pohled připomínají suchý zip a podobně i fungují. Díky nim je možné tablet jednoduše umístit v autě i na skříni či zdi pokoje – tak, aby bylo zařízení vždy po ruce.

Foto: Novinky

Ventilátor pro iPhone

V parných dnech přijde vhod unikátní ventilátor, který se k iPhonu nebo iPadu připojuje pomocí dokovacího konektoru. Proti rozměrům tabletu i mobilu je ale novinka baculatější, a tak ji není možné nosit neustále přidělanou k zařízení. Plastové tělo chladiče je vybaveno otočným kloubem, který umožňuje nastavit proudění vzduchu přesně takovým směrem, jakým potřebujete.

iDuck se skládá ze dvou součástí – kachničky a vajíčka. Bílé vajíčko slouží jako bezdrátový vysílač, ke kterému stačí iPhone nebo iPad připojit pomocí kabelu s konektorem jack 3,5 mm. O reprodukci hudby se pak bez jakéhokoliv nastavování postará reproduktor ukrytý v kachničce. Ta je navíc vodotěsná, takže se s ní klidně můžete i koupat.

Foto: Novinky

Pouzdro pro iPad

PadCover je šikovný obal pro iPad, díky kterému je možné iPad proměnit v notebook. Je totiž vybaven vestavěnou klávesnicí, která se k počítačovému tabletu s logem nakousnutého jablka připojuje prostřednictvím bezdrátové technologie bluetooth. Klávesnice má vestavěnou baterii, která vydrží pracovat v úsporném režimu až 100 dní. Při pravidelném používání čtyři hodiny denně by měla vydržet až 20 dní bez nutnosti dobíjení.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám