Hlavní obsah

Výkonná počítačová sestava se ukrývá v dotykovém monitoru

Novinky, mif

Ušetřit místo na stole se snaží společnost Dell se svým počítačem Inspiron One 2320, který patří do kategorie takzvaných all-in-one řešení. To znamená, že všechny nejdůležitější hardwarové součástky, jako je procesor, grafická karta, nebo reproduktory jsou umístěny v monitoru. Kromě klávesnice a myši tak už k němu není potřeba nic přikupovat.

Foto: Novinky

Dell Inspiron One 2320

Článek

Dell Inspiron One 2320 je nabízen ve dvou provedeních, která se od sebe liší výkonem. Základní model disponuje procesorem Intel Core i3 a 4GB operační pamětí, výkonnější pak má k dispozici 6 GB RAM a procesor Intel Core i5. V obou případech je sestava vybavena výkonnou dedikovanou grafickou kartou nVidia GeForce GT 525M s 1 GB vlastní paměti.

Foto: Novinky

Dell Inspiron One 2320

Monitor, ve kterém se ukrývají všechny komponenty sestavy, má úhlopříčku 23 palců a vysoké rozlišení 1920 x 1080 obrazových bodů. Ovládat jej je možné dotykem, podobně jako moderní chytré telefony nebo počítačové tablety, jako je například iPhone či iPad od Applu.

Foto: Novinky

Dell Inspiron One 2320

Pro uložení dat má Inspiron One 2320 k dispozici pevný disk s kapacitou 1 TB, který disponuje SATA rozhraním a rychlostí 7200 otáček za minutu. Základní model obsahuje DVD vypalovačku a výkonnější kombinovanou BluRay mechaniku. Volitelně může být sestava vybavena také vestavěným televizním tunerem s dálkovým ovládáním.

Foto: Novinky

Dell Inspiron One 2320

Základní model sestavy Inspiron One 2320 od společnosti Dell se již tento týden začal objevovat v nabídce tuzemských obchodů za necelých 20 tisíc korun. Výkonnější varianta by se podle zástupců společnosti měla začít prodávat také ještě v tomto měsíci, cena však zatím nebyla stanovena.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám