Hlavní obsah

Notebook GScreen se dvěma 17palcovými displeji se začne prodávat v listopadu

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na začátku měsíce svět obletěly zprávy o novém notebooku SpaceBook od společnosti GScreen, který je unikání tím, že má dva vysouvací displeje. Novinka by se podle serveru Engadget měla objevit na trhu ještě před Vánocemi, konkrétně během listopadu.

Článek

Srdcem unikátního notebooku GScreen SpaceBook je výkonný čtyřjádrový procesor Intel Core i7 (740QM) s frekvencí 1,73 GHz. Zakoupit je možné ale také slabší model s procesorem Core i5 (560M), který je taktován na 2,66 GHz.

Výkonnější model disponuje 8GB operační paměti, zatímco slabší 4GB. V dalších parametrech jsou již obě verze SpaceBooku totožné, mají 500GB pevný disk s rychlostí 7200 otáček za minutu a herní grafickou kartu nVidia GeForce GTS 250M s 1 GB paměti.

GScreen SpaceBook má dva 17palcové displeje s rozlišením 1920 obrazových bodů. Ty je ještě před prací na notebooku nutné vysunout tak, že okrajové rámečky monitorů se přesně ve středu laptopu dotýkají. Pokud displeje nejsou vysunuty, používá SpaceBook jako klasický notebook jen jeden.

Cena novinky bude 2800 dolarů (48 000 Kč), respektive 2400 dolarů (41 000 Kč) za méně výkonnou variantu.

Reklama

Výběr článků

Načítám