Hlavní obsah

K iPhonu a iPadu je možné připojit už i ventilátor

Novinky, mif

Počítačový tablet iPad i chytrý telefon iPhone jsou fenomény dnešní doby. Z oblíbenosti zařízení od společnosti Apple se snaží těžit i další výrobci, kteří pro něj vymýšlejí nejrůznější příslušenství, jako jsou pouzdra, externí klávesnice, dokovací stanice a roztodivné stojánky. Nově je možné k iPadu a iPhonu připojit i ventilátor na cesty. Upozornil na to server Übergizmo.

Článek

Unikátní ventilátor se k iPhonu nebo iPadu připojuje pomocí dokovacího konektoru. Proti rozměrům tabletu i mobilu je ale novinka baculatější, a tak ji není možné nosit neustále přidělanou k zařízení.

Foto: Novinky

Ventilátor pro iPhone

Plastové tělo chladiče je vybaveno otočným kloubem, který umožňuje nastavit proudění vzduchu přesně takovým směrem, jakým potřebujete. Například při umístění na stůl může ventilátor foukat vzhůru, pokud jej ponesete v ruce, nejspíše upřednostníte přímé nasměrování.

Foto: Novinky

Ventilátor pro iPhone

Novinka se začne prodávat v polovině června za cenu okolo 250 Kč. Nejprve však bude k dostání pouze v Japonsku a Americe.

Připojit lze i manželská postel

Ve vymýšlení příslušenství pro produkty společnosti Apple jsou výrobci ještě dále. Před koncem roku například společnost Hollandia představila zajímavou manželskou postel iCon. Ta je pro co nejpohodlnější spánek vybavena výškově nastavitelnou matrací, nechybí ani stylové kožené noční stolky.

Největší pozornost si ale zaslouží čelo postele, které v sobě ukrývá dvě dokovací stanice pro iPad. Jak výrobce uvádí na svých internetových stránkách, pomocí integrovaných konektorů je možné připojit také iPod nebo iPhone.

Foto: Novinky

Hollandia iCon

V dokovací stanici se iPad, nebo jiné zařízení od Applu nabíjí a dokonce dokáže velice obstojně přehrávat hudbu i videa díky vestavěnému audiosystému s prostorovým zvukem. Ten je tvořen čtyřmi reproduktory a subwooferem s celkovým výkonem 250 wattů.

Postel je možné již nyní zakoupit na stránkách společnosti Hollandia. Výrobce si jí cení na 20 000 dolarů, tedy necelých 350 tisíc korun.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám