Hlavní obsah

Herní tablet HTC Flyer se začne prodávat na začátku května

Novinky, Miloslav Fišer

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Svůj první počítačový tablet začne společnost HTC prodávat na začátku května. Podle informací tuzemských internetových obchodů by novinka měla být dostupná hned první pondělí v květnu. Levnější verze s 16GB pamětí vyjde na 17 900 Kč, zatímco za 32GB model zájemci zaplatí 18 300 korun.

Článek

Novinka od HTC je vybavena procesorem Qualcomm s frekvencí 1,5 GHz, který má k dispozici 1 GB operační paměti. Vybavena je širokoúhlým sedmipalcovým displejem s rozlišením 1024x600 obrazových bodů.

Samozřejmostí jsou dvě vestavěné kamery. Jedna má rozlišení pět megapixelů a autofokus. Druhá s rozlišením 1,3 MPx slouží pro videokonference. Pro uložení dat je tablet vybaven až 32GB pamětí, kterou je navíc možné rozšířit díky slotu na paměťové karty.

Foto: Novinky

HTC Flyer

HTC Flyer má rozměry 195 x 122 x 13 mm a hmotnost příjemných 415 gramů. Ve výbavě tabletu nechybí Bluetooth, WiFi, či GPS. Dodáván bude s operačním systémem Android.

HTC Flyer je jedním z prvních tabletů, který má plně integrovanou herní službu OnLive. Ta umožňuje hrát nové počítačové hry i na méně výkonném hardwaru. Přímo na novince si tak budete moci zahrát výkonnostně náročné tituly, jako je Assassin’s Creed II, NBA 2K11 nebo Lego Batman.

Nejzajímavější konkurence iPadu 2

Společnost Apple představila na začátku března na své tiskové konferenci nejnovější iPad 2. Novinka nabízí proti svému předchůdci vyšší výkon, menší hmotnost a několik zajímavých funkcí. Konkurence však také nezůstává pozadu a již nyní nabízí zajímavé alternativy. [celá zpráva]

Reklama

Výběr článků

Načítám