Hlavní obsah

Výkonný herní tablet od HTC se v českých obchodech prodává za 18 tisíc

Novinky, Miloslav Fišer

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Společnost HTC představila na konci února na největším veletrhu mobilních technologií na světě Mobile World Congress (MWC) v Barceloně svůj první počítačový tablet s názvem Flyer. Nyní začali tuzemští obchodníci nabízet novinku v předprodeji za 18 500 korun. První kusy tabletu od HTC by do Česka měly dorazit na začátku května.

Článek

Tablet HTC Flyer má širokoúhlý sedmipalcový displej s rozlišením 1024 x 600 obrazových bodů. Vybaven je procesorem Qualcomm s frekvencí 1,5 GHz, který má k dispozici 1 GB operační paměti.

Pro uložení dat je novinka vybavena 32GB pamětí. Její rozměry jsou 195 x 122 x 13 mm a hmotnost příjemných 415 gramů. Ve výbavě tabletu nechybí Bluetooth, WiFi, či GPS.

Foto: Novinky

HTC Flyer

Počítačový tablet od HTC bude dodáván s operačním systémem Android. Samozřejmostí jsou dvě vestavěné kamery. Jedna má rozlišení pět megapixelů a autofokus, druhá slouží pro video telefonáty.

HTC Flyer je jedním z prvních tabletů, který má plně integrovanou herní službu OnLive. Ta umožňuje hrát nové počítačové hry i na méně výkonném hardwaru. Přímo na novince si tak budete moci zahrát výkonnostně náročné tituly, jako je Assassin’s Creed II, NBA 2K11 nebo Lego Batman.

Reklama

Výběr článků

Načítám