Hlavní obsah

Počítač ukrytý v monitoru má velký dotykový 3D displej

Novinky, Miloslav Fišer

Společnost MSI představila nový počítač, který patří do kategorie takzvaných all-in-one řešení. To znamená, že všechny nejdůležitější hardwarové součástky, jako je procesor, grafická karta nebo reproduktory, jsou umístěny v monitoru. Novinka je navíc vybavena velkým dotykovým displejem, který zobrazuje videa i fotografie v trojrozměrném režimu.

Článek

Počítač MSI Wind Top AE2420 je vybaven 24palcovým dotykovým displejem. Jednoduše tak na něm můžete psát prstem nebo speciálním perem, stejně jako na papír. Jeho rozlišení je 1920x1080 obrazových bodů.

Monitor bude pracovat s vysokou obnovovací frekvencí 120 Hz, což je v dnešní době dvakrát více než běžné monitory. Díky tomu bude se speciálními brýlemi schopen zobrazit pro každé oko standardní 60Hz obraz, čímž vytvoří 3D vjem.

Foto: Novinky

MSI Wind Top AE2420

Wind Top je vybaven procesorem Intel Core i5 s frekvencí 3,2 GHz, 4 GB operační paměti typu DDR3 a výkonnou grafickou kartou ATI Mobility Radeon HD 5730 s 1 GB GDDR3 vlastní paměti. Data je možné ukládat na disk s kapacitou 1000 GB.

Počítač je dodáván s operačním systémem Windows 7 Home Premium. Jeho rozměry jsou 61,72 x 46,17 x 7,195 cm. Jasné prozatím není, kdy se novinka objeví v běžném prodeji, ani jaká bude její cena.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám