Hlavní obsah

Unikátní USB zařízení pro vtipálky umí v počítači udělat velký nepořádek

Novinky, Miloslav Fišer

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Takřka každý počítač je v dnešní době vybaven univerzálním rozhraním USB, pomocí něhož můžeme připojit tiskárnu, fotoaparát, nebo mobilní telefon. Tím ale soupis příslušenství rozhodně nekončí. Do USB portu můžete připojit i speciální zařízení pro vtipálky, které majiteli počítače přidělá pěkné starosti.

Foto: Novinky

USB Prankster

Článek

Zařízení USB Prankster vypadá na první pohled jako obyčejný flash disk nebo bluetooth adaptér. Navíc má ale novinka na svém boku několik tlačítek, které mohou ovlivnit funkce počítače.

Foto: Novinky

USB Prankster

Pokud je zařízení zapojené v počítači, můžete s jeho pomocí nechat náhodně odpojovat klávesnici, myš, nebo obrátit funkci klávesy Caps Lock.

Foto: Novinky

USB Prankster

Navíc je možné na tomto unikátním přístroji nastavit čas, kdy se mají problémy začít objevovat, aby majitel vtipálka nepřistihl přímo při zapojení Prankstera do USB portu.

Foto: Novinky

USB Prankster

Unikátní přístroj Prankster se v operačním systému tváří jako regulérní USB zařízení, takže i přes jeho neblahé funkce jej například antivir ani firewall nerozpozná. Novinku je možné zakoupit v Americe za 32 USD, což je přibližně 550 Kč. 

Do USB portu se kromě zařízení pro vtipálky dají zapojit i takové věci, jako je například osobní raketomet. Ten se jednoduše pomocí USB připojí k počítači. V něm pak pomocí klávesnice ovládáte otáčení, míření a samozřejmě i výstřely. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám