Hlavní obsah

Nové reproduktory od Logitechu umí hrát všemi směry

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zvuk z počítače jsme zvyklí poslouchat přes levné reprobedny, které jej vysílají k nám v jednom směru. Teď se to změnilo, Logitech totiž zkouší na nových výrobcích Z-5 inovaci, která hlas nebo hudbu pošle z jedné bedničky do všech stran.

Článek

Díky nové technologii by se u reproduktorů zvukové vlny měly rovnoměrněji šířit prostorem a neměly by se ani tolik tříštit nárazy do okolních zdí. Aspoň tolik říká výrobce, který si myslí, že počítače vybavil reprobednami s funkcemi řádově dražších aparatur.

Otázkou je, jak tuto technologickou vychytávku přijme uživatel a zda nebude přeci jen spokojenější se stereo klasikou. V Evropě se Z-5 představí koncem září. Jejich cena se vejde do 2000 korun s daní.

Dokovací stanice k iPhonu a iPodu se všesměrovým zvukem

Společně s novými reproduktory byla představena i nová dokovací stanice pro iPhone s názvem Pure-Fi Express Plus.

Krom nabíjení iPhonu dokáže stanice fungovat také jako reproduktorová soustava, která nabídne všesměrový zvuk. Tato technologie vyzařuje zvuk rovnoměrně do všech směrů. Zvuk tak budete rovnoměrně slyšet po celé místnosti.

:. Logitech Pure-Fi Express Plus. Zdroj: Archiv

Dokovací stanice Pure-Fi Express Plus může být napájena z elektrické zásuvky, ale také pomocí baterií, což využijete především na cestách.

Samozřejmostí je dálkový ovladač, kterým můžete iPhone ovládat ze vzdálenosti až 10 metrů. Novinka by se měla na evropském, potažmo českém trhu objevit letos v říjnu za cenu 1890 korun.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám