Hlavní obsah

Jeden ovladač místo čtyř: Nový Genius útočí podezřele nízkou cenou

Novinky, Miloslav Fišer

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Až na několik vzácných výjimek je taiwanský výrobce počítačových periferií Genius znám jako producent zboží levnější kategorie. Platí to částečně i pro nové dálkové ovládání Genius Remote 300. Jeho pořizovací cena nepřevyšuje hranici 500 korun, což je suma minimálně o polovinu nižší, než nabízí konkurence.

Článek

Pokud Vás již unavuje shromažďovat na stole v obývací místnosti dálková ovládání televize, videa, DVD a hifivěže, potom může být Remote 300 právě tím, co hledáte.

Jde o plně konfigurovatelné dálkové ovládání s celkem 50 tlačítky, které jednoduše přizpůsobíte až třem domácím HiFi přístrojům, přitom však nabízí funkce pro snadné ovládání Media Center funkcí ve Windows Vista Home Premium a Windows Vista Ultimate.

Ovladač se pro určité zařízení učí z originálního ovladače díky integrovanému infra přijímači - jednoduše tak nastavíte ovladač během několika minut. Díky tomu je také zaručena kompatibilita s téměř libovolným zařízením. Včetně počítače můžete pomocí jediného ovladače řídit až čtyři různá zařízení.

Logitech nabízí ovladač s více funkcemi, ale za vyšší cenu

Harmony Remote je oblíbená řada luxusních dalkových ovladačů od Logitechu. Základní model Remote 555 koupítre za cenu okolo 1600 korun, což je suma trojnásobně vyšší, než kterou zaplatíte za konkurenci od Geniusu.

:. Dalkový ovladač Logitech Harmony Remote 555

Jde o plně konfigurovatelné dálkové ovládání s celkem 50 tlačítky, vlastním informativním LCD displejem, infračidlem a komunikací s počítačem přes USB. Za pomoci připojení k internetu a spolupráce ovladače s počítačem jej můžete pohodlně konfigurovat z internetového prohlížeče.

Harmony Remote 555 snadno nahradíte veškeré stávající, jelikož je Harmony schopen učení - tedy detekci signálů ovládání jiného pomocí zabudovaného infračerveného přijímače. Stačí pouze přiložit k diodě v zadní části a po stisku tlačítek na originálním dálkovém ovládání volit vlastní rozložení. Pomocí jediného ovladače můžete řídit až dvanáct různých zařízení.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám