Hlavní obsah

Notebook od Asusu dokáže nastartovat za osm vteřin

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Asus představuje nejnovější funkci Express Gate. Tento dodatečný vestavěný operační systém umožňuje velmi rychlé spuštění systému a nabízí celou řadu běžně používaných funkcí u širokého portfolia notebooků založených na platformě Intel. Start celého systému trvá pouhých osm vteřin.

Foto: Novinky

Notebook Asus. Ilustrační fotografie.

Článek

Díky tomu, že mají uživatelé velmi pohodlný a okamžitý přístup na internet, mohou nyní třeba poslat e-mail na poslední chvíli než vyrazí do práce, prohlížet internet mezi schůzkami nebo komunikovat s přáteli a rodinou, to vše téměř ihned.

Navíc funkce Express Gate v podstatě vytvořila dva počítače v jednom, a je tak mnohem jednodušší si je sdílet. V prostředí Express Gate můžete brouzdat po internetu nebo sdílet hudbu a fotografie bez jakéhokoliv zásahu do souborů pod operačním systémem Windows, určených pro osobní použití.

„S Express Gate si mohou uživatelé vychutnat okamžitý přístup k internetu s dosud nebývalou rychlostí a jednoduchostí,“ uvedl Tony Chen, generální manažer oddělení pro notebooky společnosti Asus.

Prozatím nebyla představena žádná novinka, která by podporovala novou funkci Express Gate. Podle vyjádření Asusu však nové notebooky s tímto systémem budou představeny velice brzy.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám