Hlavní obsah

Notebooky Dell budou poprvé nabízeny i v českých obchodech

Novinky, mif

Počítačová firma Dell, která je známá především jako dodavatel PC pro firemní zákazníky, bude nabízet své notebooky Inspiron prostřednictvím kamenných a internetových prodejen po celé České republice. Připomeňme, že až doposud jsme mohli noteboky značky Dell zakoupit pouze pomocí speciálního konfigurátoru na internetovýh stránkách výrobce, případně po telefonu.

Článek

Nabízeny však budou pouze pevné konfigurace bez možnosti změny hardwaru. Zákazník tedy nebude moci přizpůsobit grafickou kartu, procesor, operační paměť, či disk přesně svým představám, jako tomu bylo u online konfigurátoru na stránkách výrobce.

Jedním z největších lákadel a předností notebooků Dell však stále zůstává záruka se servisem výměny NDB na pracovišti (Next Business Day). Pokud se vám notebook porouchá, výměna vadných dílů je realizována hned druhý pracovní den v místě vašeho bydliště, či pracoviště.

Loni se v Česku prodal téměř jeden milión počítačů. Nejprodávanější značky byly Acer, HP a Asus. Nyní jim však ve značce Dell jistě vzroste silná konkurence.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám