Hlavní obsah

BenQ uvádí nejtenčí 8megapixelový fotoaparát na světě

Novinky, mif

BenQ DSC X800 se pochlubí tloušťkou pouhých 9,8 mm. Jeho LCD displej 3“ s vysokým jasem, hranolový objektiv s trojnásobným optickým zoomem, režim Face-Tracking a stabilizační funkce Super Shake-Free dovolí uživatelům zachytit nejrozmanitější zážitky. Funkce přenosného mediálního přehrávače umožňuje sledovat video a poslouchat nahrávky MP3 a staví tento přístroj do role ideálního partnera na cesty.

Článek

Supertenký BenQ X800 je vybaven 3“ displejem LTPS LCD a hranolovým objektivem, který nepřečnívá nad tělo fotoaparátu a představuje tak nejtenčí možnou konstrukci. I při využití plného zoomu se veškerý pohyb objektivu odehrává uvnitř fotoaparátu. Použijete-li funkci mikro fotografie, můžete zachytit předměty ve vzdálenosti 1 cm od objektivu.

Přední plocha fotoaparátu je vyrobena z matové oceli příjemné na dotek a vlasová linka zadního červenočerného krytu umocňuje elegantní vzhled. BenQ DSC X800 plní rovněž funkci přenosného přehrávače videa a zvuku. Zákazník na něm může přehrát svoje oblíbené MPEG-4 video nebo s pomocí velmi kvalitních sluchátek poslechnout svoje hudební nahrávky.

Při záznamu videa ve formátu MPEG-4 BenQ DSC X800 zaznamenává 30 snímků za vteřinu v rozlišení VGA (640 x 480). Výsledkem je plynulý video/audio stream.

:. BenQ X800 bude nabízen hned ve dvou barevných kombinacích

Fotoaparát je navíc konstruován i pro práci v málo osvětleném prostředí, protože podporuje citlivost ekvivalentu ISO 4000, takže jsou pořízené snímky přirozené a bez záblesků v očích. S fotoaparátem BenQ DSC X800 není problém pořídit kvalitní snímky ve všech situacích díky režimu S.S.F. (Super Shake-Free). I když to bude s fotografujícím drncat a házet, režim S.S.F. to „ustojí“ a eliminuje nežádoucí rozmazání.

Další užitečnou vlastností je funkce Auto Face Tracking, která dokáže automaticky zaostřit až devět obličejů. K dalším přednostem fotoaparátu BenQ DSC X800, které dovolují fotografovat na velkou vzdálenost nebo při omezených světelných podmínkách, patří funkce Wize Zoom a Z-Lighting.

:. Zadní strana nabídne dobře čitelný LCD displej a ovládací tlačítka

Patentovaná technologie Z-Lighting uživateli umožňuje upravit osvětlení a vyvážení snímku v režimu prohlížení. Wize Zoom poskytuje zase efekt až třicetinásobného zoomu ve formátu VGA, jestliže fotograf zaostří na velmi vzdálený objekt.

Přístroj podporuje oba standardní poměry stran obrazu, 4:3 i 16:9, aby bylo možné pořízené snímky prohlížet na různých zařízeních. Velký počet fotografických režimů dovoluje zákazníkovi zachytit jakékoli scény snadno a rychle. Doporučená prodejní cena je 4.799,-Kc vč. DPH

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám