Hlavní obsah

Češi umí tisknout 13 000 tiskových archů za jedinou hodinu

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nový ofsetový tiskový stroj KBA Rapida 162a je jediným strojem svého druhu v České republice, který dovolí vytisknout až 13 tisíc tiskových archů za hodinu (formátová třída 1200 x 1620 mm). I při této rychlosti by si však stroj měl zachovávat dostatečnou rychlost a kvalitu tisku.

Článek

Ofsetový tiskový stroj KBA Rapida 162a spustila společnost Branaldi jako jediný svého druhu v České republice. Stroj je ojedinělý především svojí rychlostí až 13 tisíc tiskových archů za hodinu (formátová třída 1200 x 1620 mm), kvalitou tisku i úsporou času. Toto vše zákazníkům přináší možnosti potisku širokého spektra materiálů.

Nové nebo výrazně vylepšené strojírenské a technické prvky, regulační postupy a řídící procesy i prvky technické ovladatelnosti vytvářejí z tohoto nově strukturovaného tiskového stroje zajímavé zařízení pro plnění individuálních požadavků ve všech oblastech využívání archového ofsetového tisku.

„O výhodách nového stroje by se dalo napsat mnoho, zákazníky však nejvíce zajímá, jaké konkrétní benefity jim díky němu mohou naše tiskárny nabídnout. Stručně řečeno – naše služby budou zase o něco kvalitnější, levnější i flexibilnější a zakázky budeme schopni realizovat v kratší době,“ říká Lukáš Hlaváček ze společnosti Branaldi.

Ofsetový stroj má i automatický systém barevného hospodářství, tedy doplňování škálových barev tlakovým rozvodem se senzory. Certifikace nátisku i samotného ofsetového výtisku je v souladu s normou Fogra 39L.

Základní technické údaje
Formátmin. 600 x 920
max. 1200 x 1620 mm
Maximální rychlost13.000 TA/hod
Potiskovaný materiáloptimální 135–450 g/m2
maximální 80–500 g/m2
Tloušťka materiáluoptimální 0,1–0,6 mm
maximální 0,06–0,8 mm

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám