Hlavní obsah

X-BOX 360: extrémní pouliční fotbálek

Novinky, jky

Doba mezi vydáními jednotlivých ročníků fotbalového simulátoru FIFA je sice pouhý rok, fotbalovým nadšencům to však přijde jako věčnost. Snad i proto se objevují speciály na různá mistrovství světa či jiné výjimečné události zelených trávníků. Ve hře Fifa Street 3 na vás však zelený pažit nečeká. Připravte se na arkádovou smršť triků, při kterých byste si na opravdovém hřišti pravděpodobně vážně ublížili.

Článek

Pokud hledáte hru, u které budete moci strávit dlouhé měsíce, vylepšovat si své hráče a něco pečlivě budovat, tato hra není pro vás. Její účel je jednoznačný - krácení dlouhých chvil a skvělá zábava pro více lidí, ať už v jedné místnosti či přes X-BOX Live.

Výběr týmů je poměrně chudý - 18 reprezentačních týmů plus speciální pouliční týmy, to už dnes nikoho neohromí. Nesporným kladem ovšem jistě je účast České republiky. Co se týče výběrů různých hřišť, možností máte poměrně mnoho. Jistě také potěší možnost zahrát si jen několik metrů od Karlova Mostu.

Ano, nezdá se vám to, to je Praha. Foto: Electronic Arts

Herní módy jsou poměrně tradiční - Rychlá hra, Turnaj Fifa Street, Jeden na Jednoho, Výběr hráčů (asi jako když jste si ve škole při vybíjené po jednom vybírali tým) a Trénink. Hloupostí by jistě bylo sestavit svůj tým jen ze skvělých střelců. Tým čtyř hráčů a brankáře byste měli složit rovnoměrně.

Nejlépe tedy uděláte, když si do týmu umístíte od každého typu hráče jednoho, tedy tvůrce hry, důrazného hráče, hračičku a střelce.

Obraťte zápas během vteřin

Zajímavostí je tzv. gamebreaker. Jde o ukazatel parádiček, který když naplníte, tak budete mít možnost spustit převratný moment, během kterého vám půjde vše lépe. Kličky budou zajímavější, nahrávky přesnější, střely prudší. Je to zkrátka ideální moment pro otočení celého zápasu.

Nadskakování, běhání po zdech, narážečky, nůžky a všechny možné extrémnosti jsou jistě zábavné, ale jen po určitou dobu. Pokud ovšem hledáte hru pro momenty, kdy se u vás objeví kamarád a vy se budete chtít dobře pobavit bez nutnosti dlouhého učení ovládání, přidejte si k hodnocení dva body.

Hodnocení: 6/10

Reklama

Související témata:

Související články

X-BOX 360: Pořádně krutý Burnout Paradise

K novému Burnoutu jsme přistupovali lehce s despektem. Předchozí díly si v naší redakci úplně velkou oblibu nevypracovaly a z toho vyplýval i náš přístup...

Výběr článků

Načítám