Hlavní obsah

Winamp 5.03 oficiálně ke stažení

Novinky, Michal Němejc (michal.nemejc@novinky.cz)

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Společnost NullSoft oficiálně představila na svém webu novou verzi multimediálního přehrávače Winamp, který kromě přehrávání empétrojek nabízí řadu užitečných funkcí.

Foto: archív Muzeum luhačovického Zálesí

Jelínkovi přišli do Luhačovic nejpozději roku 1856.

Článek

Hlavní novinkou Winampu 5.03 je podpora multimediálních klávesnic. Zároveň nová verze obsahuje experimentální WMA9 plug-in. A jako vždy bylo opraveno velké množství chyb z předchozí verze.

Nový Winamp 5.03 si můžete stáhnout přímo z této stránky. Verze Lite má pouhých 654 kB a obsahuje pouze samotný přehrávač, avšak bez podpory moderních skinů. Verze Full, která nabízí kompletní paletu funkcí, je čtyřikrát větší.

Pátá verze Winampu byla uvedena v závěru loňského roku a jejím cílem je skloubení jednoduchosti a nenáročnosti s širokou paletou pokročilých funkcí, která zahrnuje např. možnost přehrávání videa nebo sledování internetového rádia a televize.

Reklama

Související články

Winamp 5 přichází

Jen několik dní před Vánoci představila firma NullSoft finální verzi oblíbeného multimediálního přehrávače Winamp, který již dávno nepřehrává pouze empétrojky.

Výběr článků

Načítám