Hlavní obsah

Televizi Seznam je možné nově sledovat i na internetu

Novinky, mif

Zkraje letošního roku spustila společnost Seznam.cz celoplošnou Televizi Seznam, kterou lidé mohou naladit na svých televizních přijímačích. Nově je obsah této stanice k dispozici také na internetu, sledovat je možné živé vysílání i pořady ze sedmidenního archivu. Od tohoto pátku navíc přibudou i filmové večery, které budou pravidelně na týdenní bázi přinášet nezávislé a artové filmy a seriály.

Foto: repro www.televizeseznam.cz

Internetová podoba Televize Seznam

Článek

Televize Seznam je dostupná na webové adrese www.televizeseznam.cz. „On-line vysílání Televize Seznam vnímáme jako další distribuční kanál, skrze který chceme našim divákům doručit náš obsah. Ve chvíli, kdy nebudou mít přístup k televizní obrazovce, budou se moci dívat on-line na svých zařízeních od tabletu až po mobilní telefon,“ prohlásil produktový manažer Televize Seznam Jan Průša.

Ten zároveň zdůraznil, že každý páteční večer bude na Televizi Seznam patřit nezávislé filmové a televizní tvorbě. „Televize Seznam přichází nově také s filmovými pátky, které startují už 12. října ve 20:30 hodin snímkem Tajnosti od Alice Nellis. Vysílat je bude každý týden a do konce roku nabídne například filmy Philomena, Dům z písku a mlhy, Mary a Max, Za zavřenými dveřmi, Příběh mého syna a další. Snímky pořídila Televize Seznam od renomované společnosti AQS,“ konstatoval Průša.

Kromě zábavných děl chce Televize Seznam divákům nabídnout také díla, která je přimějí přemýšlet, inspirují je či je obohatí o zajímavé lidské příběhy. „Zároveň jim nabízíme i vlastní originální obsah z dílny Stream.cz, a to v říjnu od pátku do neděle vždy od 20:30 hodin. V pátek se mohou diváci těšit na Kadeřnictví, v sobotu na Hasičárnu Telecí a v neděli na nový seriál Přijela Pouť,“ uzavřel Jakub Unger, ředitel divize Zpravodajství a TV.

Jak naladit Televizi Seznam na svém televizním přijímači se dozvíte zde.

Program filmů Televize Seznam na následující týdny
12. října – Tajnosti
13. října – Železná lady
14. října – Okamžik vzkříšení
15. listopadu – Hlad

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám