Hlavní obsah

Seznam.cz vylepšil službu Obrázky

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Společnost Seznam.cz vylepšila svou službu Obrázky. Web má moderní vzhled a nabízí přehlednější uživatelské prostředí i relevantnější výsledky vyhledávání. Informoval o tom Lukáš Richter, produktový manažer Seznam.cz Vyhledávání.

Foto: Novinky

Nové Obrázky od Seznam.cz

Článek

Nové Obrázky v Seznam.cz Vyhledávání prošly změnou jak v technologickém zpracování, tak po designové stránce. Služba je nyní jednodušší na ovládání – stačí zadat dotaz a bez jakéhokoliv dalšího přerušování překlikáváním na další stránku prohlížet dlouhý pás obrázků z celého internetu,“ uvedl Richter.

Foto: Novinky

Vyhledávání konkrétního dotazu

Nové Obrázky využívají takzvaný responzivní design. „Díky tomu se Obrázky zobrazují velmi dobře na počítači, tabletu i mobilním telefonu. Velký důraz je kladen také na relevanci výsledků, která se bude díky učícím mechanismům neustále zlepšovat,“ konstatoval produktový manažer Seznam.cz Vyhledávání.

Foto: Novinky

Obrázky mohou sloužit také jako inspirace.

„Nové Obrázky cílí především na uživatele, kteří rádi prohlížejí větší množství obrázků, rádi se nechávají inspirovat nebo hledají, jak něco nebo někdo vypadá,“ uzavřel Richter.

Nové Obrázky od Seznamu si můžete vyzkoušet zde.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám