Hlavní obsah

Prvním snímkem Jennifer Anistonová položila Instagram

Novinky, mif

Objevovat kouzla Instagramu se rozhodla známá hollywoodská herečka Jennifer Anistonová. Ta si tento týden založila svůj vlastní účet a zveřejnila první snímek. Zájem fanoušků byl tak obrovský, že servery Instagramu nápor nezvládly a kvůli přetížení několikrát zkolabovaly.

Foto: repro Instagram Jennifer Anistonové

Jediná fotka od Anistonové položila Instagram.

Článek

Zdá se to skoro nemožné, aby to byla pravda. Vždyť Instagram vlastní Facebook, který je zvyklý obsluhovat stovky milionů uživatelů z různých koutů světa. Ale jak se ukázalo, takový zájem ze strany fanoušků provozovatelé služby ani v nejmenším nečekali.

Přece jen Anistonová je jednou z nejpopulárnějších hereček současnosti. Kromě celovečerních filmů se proslavila především svou rolí v seriálu Přátelé, který má stovky milionů fanoušků – jde totiž o vůbec nejsledovanější seriál historie.

Papež František založil účet na Instagramu. Zaujal desetitisíce lidí

Internet a PC
Foto: repro Instagram Jennifer Anistonové

Anistonová má na Instagramu už přes 11 milionů sledujících.

Málokoho tak překvapí, že první snímek slavné herečky, jak informoval již server Super.cz, zachycoval právě tuto povedenou partičku, která bavila celé generace nejen z televizních obrazovek. Zájem o to, jak v současnosti vypadají všichni hlavní aktéři seriálu, byl tak obrovský, že se Instagram potýkal několik hodin s lokálními výpadky, jak dokládá server DownDetector.com. Ten monitoruje výpadky jednotlivých internetových služeb.

Žádná jiná celebrita takový poprask na Instagramu ještě nezpůsobila. O tom, jak je Anistonová populární, dokládá i fakt, že za pouhý den nasbírala více než sedm milionů sledujících. Počet fanoušků roste prakticky každý den, a tak po 48 hodinách počítadlo ukazuje více než 11,3 milionu sledujících. A to herečka nahrála na Instagram teprve svou druhou fotku.

Reklama

Související témata:

Související články

Facebook chce lidem číst myšlenky

Firma Facebook, majitel sociálních a komunikačních platforem Instagram, WhatsApp a Facebook, jež každý měsíc využívá možná až polovina lidstva, kupuje...

Facebook testuje skrývání počtu lajků

Facebook tento týden začal testovat skrývání počtu lajků a komentáře u příspěvků jiných uživatelů. Jako první je neuvidí někteří uživatelé této sociální sítě...

Výběr článků

Načítám