Hlavní obsah

Připojte se zdarma na internet při svých nákupech

– PRAHA

Zákazníci nákupního centra, restaurací a obchodů Metropole Zličín v Praze 5 se nyní mohou kdykoliv připojit k internetu prostřednictvím nového Wi-Fi hotspotu, který zde zřídila firma Tiscali. V rámci pilotního projektu je připojení zcela zdarma.

Foto: Jan Záliš

Adršpašské čertohrátky

Článek

Wi-Fi hotspot se nachází uprostřed Metropole Zličín, přímo nad prostorem Food Court. Uživatelé se mohou na internet připojit v celém prostoru Food Courtu, na ploše o celkové rozloze až 1500 m2. Každý návštěvník nákupního centra, který má  s sebou notebook nebo PDA s podporou Wi-Fi tak může surfovat na internetu nebo si v pohodlí vyřídit své e-maily.

 "Jsme velmi potěšeni, že jako jedno z prvních nákupních center v tuzemsku poskytujeme internetový přístup prostřednictvím technologie Wi-Fi jako součást našich služeb pro zákazníky," uvedla Jana Mouchová, manažerka obchodního centra Metropole Zličín.

"Metropole Zličín je již dávno místem, kam lidé chodí nejen nakupovat, ale kam se chodí i občerstvit, ale hlavně se odreagovat a pobavit. Díky této atraktivní nové službě připojení k internetu dáváme nyní lidem další důvod k tomu, aby přišli do našeho nákupního centra a bavili se ve svém volném čase ještě více."

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám