Hlavní obsah

Plně vybavené Tablet PC od Aceru s 14.1" displejem

Novinky, Michal Němejc (michaln@seznam.cz)

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Společnost Acer přichází na český trh s novým Tablet PC založeném na technologii Centrino. To je zároveň prvním počítačem svého druhu vybaveným velkým 14.1" displejem a DVD vypalovačkou.

Foto: Stanislava Dvořáková

Ukázka reflexní terapie mačkáním příslušných bodů na plosce chodidla.

Článek

Nový TravelMate C300 představuje plně vybavené Table PC založené na technologii Intel Centrino. Srdcem počítače je procesor Pentium M 1,6 GHz doplněný 512 MB operační paměti typu DDR a pevným diskem o kapacitě 60 GB. Zajímavostí v této třídě je veliký 14.1" displej a mechanika DVD-RW. Displej je stejně jako u předchozích modelů otočný o 180 stupňů nebo sklopný pro pohodlnější sledování obrazu.

S volitelnou přídavnou baterií můžete s přenosným počítačem pracovat více než 7 hodin v terénu, kde jistě využijete i technologii Wi-Fi pro bezdrátové připojení k internetu. K dispozici je dále integrované rozhraní Bluetooth či gigabitový Ethernet.

Z inovativních funkcí je TravelMate C300 dále vybaven světelným snímačem, který měří intenzitu okolního světla a automaticky podle toho přizpůsobuje jas displeje. Novinkou je dále možnost zobrazení nejdůležitějších ovládacích prvků přímo na displeji, což usnadňuje práci především v režimu tabletu, kdy je klávesnice ukryta pod LCD displejem.

Do široké výbavy patří také např. čtečka 4 druhů paměťových karet, vysokorychlostní rozhraní FireWire, dva USB 2.0 porty či infračervený port.

Technické parametry

TravelMate C302XMi

Intel Pentium M 1.6 GHz,

Intel Pentium M 1.6 GHz, 512 MB DDR SDRAM,

Intel Pentium M 1.6 GHz, 512 MB DDR SDRAM, 60 GB HDD, DVD/RW

Intel Pentium M 1.6 GHz, 512 MB DDR SDRAM, 60 GB HDD, DVD/RW 14,1" TFT (1024x768)

Cena: 74 990 Kč bez DPH

TravelMate C300 je jedním z nejlépe vybavených Tablet PC na trhu, čemuž také odpovídá cena 74 990 Kč bez DPH. Jeho jedinou slabinou oproti vyšší třídě notebooků je pouze integrovaná grafická karta.

Reklama

Související témata:

Související články

Intel uvádí Celeron M pro notebooky

Společnost Intel představila nový procesor Celeron M určený pro notebooky a tablet PC, který představuje levnější variantu oblíbených procesorů Pentium...

Výběr článků

Načítám