Hlavní obsah

Odstartoval druhý ročník ankety Křišťálová Lupa 2007

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Svou nominační fázi zahájil druhý ročník ankety Křišťálová Lupa 2007. Projekt oceňuje nejoblíbenější projekty českého internetu. Celý měsíc budou moci čtenáři pořadatelského serveru Lupa.cz nominovat své favority ve čtrnácti samostatných kategoriích.

Článek

Až do neděle 9. září 2007 mohou uživatelé internetu nominovat české internetové projekty a služby, které považují za přínosné, jsou spokojeni s jejich úrovní nebo je rádi využívají. Hlasovat je možné zde.

O vítězích v následujících dvanácti kategoriích bude prostřednictvím hlasovacího formuláře na serveru Lupa.cz rozhodovat internetová veřejnost. Jedná se o kategorie:

E-shop

E-shop Webhoster

E-shop Webhoster Web veřejné správy

E-shop Webhoster Web veřejné správy Firemní web

E-shop Webhoster Web veřejné správy Firemní web Free-mail

E-shop Webhoster Web veřejné správy Firemní web Free-mail Vyhledávač

E-shop Webhoster Web veřejné správy Firemní web Free-mail Vyhledávač Obecné zpravodajství

E-shop Webhoster Web veřejné správy Firemní web Free-mail Vyhledávač Obecné zpravodajství Specializované zpravodajství

E-shop Webhoster Web veřejné správy Firemní web Free-mail Vyhledávač Obecné zpravodajství Specializované zpravodajství Zábava a bulvár

E-shop Webhoster Web veřejné správy Firemní web Free-mail Vyhledávač Obecné zpravodajství Specializované zpravodajství Zábava a bulvár Blog

E-shop Webhoster Web veřejné správy Firemní web Free-mail Vyhledávač Obecné zpravodajství Specializované zpravodajství Zábava a bulvár Blog Komunitní projekt

Osobnost

"Pravidla hlasování zůstávají beze změny. Rozšířili jsme ale počet kategorií na celkových čtrnáct - nově jsme přidali ocenění pro Komunitní projekt. Snažíme se tím reagovat na současný trend ve světě internetu, který je založen na identifikaci uživatelů s konkrétní, specificky zaměřenou komunitou. Letošní ročník navíc přidává porotcům možnost vybrat a ohodnotit projekt dle vlastního výběru a upozornit tak na zajímavou novinku, která se mezi nominace veřejnosti nedostala," uvedl šéfredaktor serveru Lupa.cz Aleš Miklík.

Finální hlasování bude spuštěno po zpracování nominací v pondělí 24. září 2007. Ze všech nominovaných bude v každé kategorii zveřejněno pět nejčastěji uváděných projektů, z nichž budou hlasující více než měsíc vybírat vítěze.

Slavnostní vyhlášení výsledků a předání cen se uskuteční ve čtvrtek 22. listopadu 2007.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám