Hlavní obsah

Nový 17" displej od firmy EIZO

Novinky, Michal Němejc (michaln@seznam.cz)

Japonská firma EIZO představila nový sedmnáctipalcový LCD displej, který má zcela přepracovaný vzhled a nabízí nové pokročilé funkce.

Foto: Stanislava Dvořáková

Členové Sboru dobrovolných hasičů Černovír po celé odpoledne projížděli na raftu s četnými zájemci klidný tok Tiché Orlice.

Článek

Přestože jsou monitory a displeje značky EIZO považovány za špičku ve své třídě, někteří kritizují tuto firmu za uniformní vzhled většiny jejich monitorů a displejů. A právě proto EIZO přichází s novým LCD displejem, který má zcela přepracovaný vzhled a zároveň bude nabízen ve třech různých barevných provedeních.

Nové 17" EIZO FlexScan L550-R poskytuje rozlišení standardních 1280x1024. Výrobce udává světelnost 300 cd/m2 a kontrastní poměr 450:1. Na slušné úrovni jsou i pozorovací úhly pohledu, které činí 160 stupňů v obou směrech, a doba odezvy pouhých 16 ms. Samozřejmostí je podpora analogového (D-Sub) i digitálního (DVI) rozhraní. Novinkou je funkce zajišťující automatické nastavení světelnosti v závislosti na intenzitě osvětlení.

První dodávky nového LCD displeje by měly být zahájeny 19.listopadu za doposud nespecifikovanou cenu.

Reklama

Související témata:

Související články

Intel koncem října zlevní Pentia 4

Po relativně klidném prázdninovém období přichází doba velkých slev procesorů. Již nyní klesly ceny procesorů Pentium-M určených pro notebooky a koncem října...

Výběr článků

Načítám