Hlavní obsah

Největší internetovou skokankou je Iveta Bartošová, porazila i vévodkyni Kate

Novinky, mif

Největší internetovou skokankou se v minulém měsíci stala známá zpěvačka Iveta Bartošová. Porazila dokonce i vévodkyni Kate Middletonovou, která v červenci porodila budoucího britského krále. Vyplývá to ze statistik vyhledávání společnosti Seznam.cz.

Foto: Profimedia.cz

Iveta Bartošová a Josef Rychtář

Článek

„Bývalá česká slavice se umístila v Seznamu skokanů českého internetu na prvních místech v sekcích Události, kauzy a Osobnosti. Hned za ní lze ale nalézt dotazy spojené s příjemnou zprávou o narození potomka britského královského páru Kate Midlettonové a prince Williama,“ uvedl administrátor vyhledávání společnosti Seznam.cz Michal Sedláček.

„Přestože se Velká Británie nachází od České republiky poměrně daleko, české uživatele internetu tyto události velmi zajímaly. V kategorii Události nalezneme dotazy spojené s porodem britské princezny na druhém místě, mezi osobnostmi poté obsadila třetí místo,“ konstatoval Sedláček.

Foto: Suzanne Plunkett, Reuters

Vévodkyně a vévoda z Cambridge Kate a William se svým synem

Velká pozornost byla věnována také počasí. „Čím dál více lidí ale hledá aktuální informace o předpovědích na internetu. V Seznamu skokanů českého internetu se tak na prvních čtyřech místech v kategorii Praktické dotazy umístily dotazy meteoradar, radar bouřky, ČHMÚ a Medard online,“ uzavřel administrátor vyhledávání společnosti Seznam.cz.

Statistika internetových skokanů zachycuje dotazy, které byly v červenci 2013 hledány mnohonásobně více, než tomu bylo v předchozím období. Jedná se tedy o dotazy, které odrážejí aktuální zájmy uživatelů o určitá témata, kauzy nebo produkty.

Kompletní výsledky jsou umístěny na stránkách seznam.skokanu.sweb.cz. Nejzajímavější internetové skokany naleznete v následující tabulce:

Největší skokani - červenec 2013
Osobnosti
1.Iveta Bartošová
2.Andrea Járová
3.Kate Middleton
4.Karel Gott
Praktické dotazy
1.Meteoradar online
2.Radar bouřky, Radarové snímky počasí, Detekce blesků
3.ČHMÚ aktuální radarová data, Aladin radar
4.Medard online
Zábava, kulturní, společenské a sportovní akce
1.Depeche Mode Praha 2013
2.Iron Maiden Praha 2013
3.Rally Bohemia 2013
4.Nepomucký Trojúhelník 2013
TV pořady, filmy, seriály
1.Vyvolení 2013
2.Slunce seno slanina
3.Jak se krotí krokodýli
4.Kdo přežije - Samoa

Reklama

Výběr článků

Načítám