Hlavní obsah

Nejhledanější výrazy českého internetu. Lechtivá videa jsou na ústupu

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Společnost Seznam.cz zveřejnila žebříček nejhledanějších výrazů za loňský rok, které lidé zadávali do stejnojmenného vyhledávače. Velmi se podobá loňskému žebříčku, je z něj však patrné, že lechtivá a erotická videa jsou na ústupu.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Vůbec nejhledanějším slovem byl v loňském roce Facebook. Sluší se připomenout, že této sociální síti patřila první příčka také o rok dříve. Za pozornost stojí také fakt, že Facebook se umístil i na deváté pozici v žebříčku – lidé totiž hledali způsob, jak se k sociální síti přihlásit.

Beze změny je i druhé místo, které patří video portálu YouTube. Teprve na třetí příčce nastala změna. Server s erotickým obsahem Freevideo se totiž posunul až na čtvrtou příčku, přestože ještě v roce 2016 byl třetím nejvyhledávanějším výrazem na Seznamu. Třetí pozice nově patří Googlu.

Z žebříčku je také patrné, že mezi nejvyhledávanější dotazy patří zpravodajství či jízdní řády. Početná část uživatelů také využívá internet jako prodejní nástroj starších věcí, které již nepotřebují.

Kompletní žebříček deseti nejvyhledávanějších výrazů loňského roku podle Seznam.cz Vyhledávání naleznete v tabulce níže:

Nehledanější výrazy českého internetu za rok 2017
1. Facebook
2. YouTube
3. Google
4. Freevideo
5. Bazoš
6. Blesk
7. iDnes
8. IDOS
9. Facebook přihlášení se na svůj účet
10. tn.cz
Zdroj: Seznam.cz

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám