Hlavní obsah

Microsoftu unikly detaily o systému Windows Vista

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Microsoft zveřejnil na svých stránkách, které byly ještě ve vývoji, některé detaily o připravovaném systému Windows Vista. V polovině února však tyto informace popřel.

Článek

Dementované údaje se týkaly počtu verzí operačního systému Windows Vista, se kterými vpadne Microsoft na trh v ještě letos v létě.

Na svých stránkách, jejichž pravdivost Microsoft nedávno popřel, uvedla firma, že vydá celkem sedm různých variant Windows Vista. [celá zpráva] Firma se nově k tomuto tématu, tedy k počtu variant Visty, ještě oficiálně nevyjádřila.

"Microsoft v minulosti uvedl na stránce, která sloužila k testování nápovědy pro systém Windows Vista, nekompletní informace k produktové linii tohoto produktu," sdělil mluvčí Microsoftu v tiskovém prohlášení. "Tato stránka již byla odstraněna," doplnila společnost.

Windows Vista je následníkem operačního systému Windows XP, který se na trhu vyskytuje přibližně pět let. Z hlediska četnosti uvádění nových verzí Windows přichází Vista s velkým zpožděním. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám