Hlavní obsah

Lidé se v únoru zajímali o svátek zamilovaných i sněhové kalamity

Novinky, mif

Stejně jako každý rok ani letos neunikl zájmu lidí Valentýn, který patřil v únoru mezi největší internetové skokany. Na webu mnozí sledovali také informace o sněhových kalamitách. Vyplývá to ze statistik společnosti Seznam.cz.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Článek

„Obě témata se dostala i do Seznamu skokanů českého internetu. Valentýnské předávání srdíček se umístilo v podobě dotazů přání k Valentýnu a valentýnské básničky na první a osmé příčce v kategorii Praktické dotazy. Druhé místo poté okupuje dotaz Sjízdnost silnic aktuálně,“ uvedl Michal Sedláček, administrátor fulltextu společnosti Seznam.cz.

Statistiky podle něj poznamenalo také několik nešťastných zpráv. „V sekci Události se na předních pozicích objevil výbuch paneláku ve Frenštátě pod Radhoštěm i pád meteoritu v Čeljabinsku. Uživatele zaujala i zvláštní událost v Brazílii, kde začali z nebe padat pavouci druhu snovačka pospolitá,“ konstatoval Sedláček.

Lidé se již připravují na léto

Patrné také je, že se již lidé připravují na léto. „Odhadnout to lze z kategorie Ostatní, kde se na první příčce umístila Atkinsonova dieta. V Seznamu skokanů českého internetu najdeme i místa, kde se budou české krásky v plavkách ukazovat. Na druhém místě ve stejné kategorii se totiž umístil dotaz Šalamounovy ostrovy a hned za nimi Zanzibar,“ uzavřel administrátor fulltextu společnosti Seznam.cz.

Statistika internetových skokanů zachycuje dotazy, které byly v únoru 2013 hledány mnohonásobně více, než tomu bylo v předchozím období. Jedná se tedy o dotazy, které odrážejí aktuální zájmy uživatelů o určitá témata, kauzy nebo produkty.

Kompletní výsledky jsou umístěny na stránkách seznam.skokanu.sweb.cz. Nejzajímavější internetové skokany naleznete v následující tabulce.

Největší skokani - únor 2013
Osobnosti
1.Bob Frídl
2.Lukáš Rosol
3.Miroslava Součková
4.Lucie Šilhánová
Praktické dotazy
1.Přání k Valentýnu
2.Sjízdnost silnic aktuálně
3.Popeleční středa 2013
4.SOLUS seznam dlužníků k nahlédnutí zdarma
Zábava, kulturní, společenské a sportovní akce
1.Ples v Opeře 2013
2.Oscar 2013
3.Sparta Chelsea
4.Gambrinus liga živě
TV pořady, filmy, seriály
1.TN cz zprávy
2.Superstar 2013
3.Babicovy dobroty
4.Cesty domů nové díly 2013

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám