Hlavní obsah

Letem světem internetem (32.díl) - Modelky na webu

Novinky, Ladislav Bittner (bittnerovi@centrum.cz)

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Náš seriál vás týden co týden seznamuje se zajímavými weby, které sice stojí stranou hlavního internetového dění, ale přesto vám mohou ušetřit peníze či rozšířit obzory. Dnes se o vaší přízeň bude ucházet web nezištně nabízející prezentaci budoucích modelek a modelů, internetová encyklopedie kosmonautiky a web plný legrace.

Foto: KÚ Plzeňského kraje

Pošesté se v tomto týdnu otevřela Dvorana slávy hejtmana Plzeňského kraje.

Článek

All Online Models

Modelingový portál All Online Models je koncipován jako databáze zájemců o kariéru modelky či modela. Vše je založeno na vystavení osobních prezentací modelek a modelů, fotografů, modelingových agentur a vizážistů, kdy na začátku je potřeba jen vyplnit registrační formulář, zadat svá osobní data, kontaktní údaje a jiné potřebné informace a zaslat vhodné fotografie ke zpracování. 

Návštěvníci portálu, kteří přicházejí s konkrétními nabídkami spolupráce, pak mohou jednoduchým způsobem prostřednictvím e-mailu či telefonicky oslovovat přímo konkrétní osoby (výhodou tedy je, že neplatíte provozovateli stránek žádné provize). Pro nalezení konkrétní cílové skupiny k oslovení slouží nejen možnost rychlé volby dle jednotlivých kategorií, ale hlavně podrobný vyhledávací filtr, kde nastavením požadovaných parametrů získáte přesně to, co hledáte.

Hlavním úkolem tohoto portálu je umožnit všem zájemcům seberealizaci v oblasti modelingu a fotomodelingu a to nejen profesionálům, ale rovněž i úplným začátečníkům. Na své si v každém případě přijdou návštěvníci bavící se prohlížením uveřejněných fotografií.

 "Plánujeme pro zúčastněné vytvořit sekci, kde by si nejen začátečníci mohli přečíst jakési úvodní, ale i další vhodné a důležité informace o modelingu a fotomodelingu, jak se orientovat, na co klást důraz a tak podobně, prostě jak se v tomto světě pohybovat," hovoří o chystaných novinkách Jiří Nevický z webu All Online Models.

.: HODNOCENÍ: grafika (6/10), obsah (6/10)

Bavila by vás práce modelky (modelu)? Hlasujte v anketě pod článkem.

Malá encyklopedie kosmonautiky

S trochou nadsázky lze říci, že internet je jedná velká encyklopedie. Jenže není nad skutečnou encyklopedii, ve které najdete vše na jednom místě. Pokud vám nestačí žít pouze s vědomím, že prvním kosmonautem byl Gagarin a na Měsíci přistál "ten slavný trumpetista", a chcete se o kosmonautice dozvědět mnoho zajímavých informací, Malou encyklopedii kosmonautiky byste rozhodně neměli minout. 

Tento web vznikl již v roce 1996 a obsahuje kosmonautické informace v celé jejich šíři, tedy od teoretických základů, přes realizované projekty, až po aktuality a diskusi. Do budoucna mají autoři v plánu těsnější propojení spřátelených webů, rozšíření autorské základny a následně i rozšíření obsahu (více aktualit, více detailů, více amatérských zájmových aktivit a více o připravovaných projektech).

"Tuto encyklopedii jsem vytvořil ze tří důvodů: Za prvé jsem velký nadšenec pro kosmonautiku, za druhé jsem chtěl najít nějaké další zájemce o kosmonautiku u nás a za třetí jsem chtěl nějak vrátit ostatním autorům na internetu jejich nezištně poskytnutou práci a informace, které jsou pro mne velkým přínosem," říká o důvodech vzniku encyklopedie její zakladatel Aleš Holub.

.: HODNOCENÍ: grafika (2/10), obsah (9/10)

FunSeznam.cz

S internetem si užijete spoustu legrace. Platí to obzvláště v případech, kdy zavítáte na web nabitý různými žertíky. Jeden z nejpřehlednějších a nejrozsáhlejších archívu svého druhu nabízí webu FunSeznam.cz, na kterém jsou k dispozici žertovné textové zprávy pro mobilní telefony, elektronické pohlednice, zvuky, videa, zábavné dokumenty, vtipy, videa, cedule a nápisy, zábavné texty, hry nebo citáty. Vše podrobně členěno do kategorií a ke stažení zcela bezplatně. 

"V současné době je nejnavštěvovanější archiv videí, následovaný archívem zábavných SMS. V blízké budoucnosti přibude velice rozsáhlý archív rčení a přísloví, dále pak archív grafických log pro mobilní telefony a také specializovaná sekce SMS pro mobilní telefony Nokia," slibuje Michal Řepásek z webu FunSeznam.cz.

.: HODNOCENÍ: grafika (7/10), obsah (8/10)

Máte tip na zajímavý web? Napište mi o něm.

Autora najdete na weblogu Laco konečně bloguje.

Anketa

Bavila by vás práce modelky (modelu)?
ano, již tak pracuji
23,7 %
ano, ale necítím se na to
23 %
ne
30,6 %
je mi to jedno
22,7 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 621 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám