Hlavní obsah

Hrej a neplať 31/2003: Letní erotické osvěžení zdarma!

Novinky, Ondřej Pohl

Když jsem loni vyhradil jeden prázdninový díl hrám, které mají cosi společného se sexem a erotikou, netušil jsem, jaký zájem to vyvolá. A proto opět po roce se můžete u tří her zdarma nejenom pobavit, ale užít si i něco vzrušujícího.

Foto: Michal Růžička, © TIC města Brna

Tatiana Vilhelmová ve své scéně, kdy se těší na svoji vysněnou večeři po věčném hladovění

Článek

Nezdá se to, ale čas letí. Už je tomu rok, kdy jsem spíše z nouze po nových hrách, která během léta panuje, sáhl do archivů a sepsal speciální vydání, kteréžto mělo jediný společný znak: sex.

Opět po roce se k této praxi navracím znovu a opět mě k tomu vedou stejné důvody: nedostatek nových her a času, kdy o nich psát. (To jen pro případ, kdybyste mě chtěli obvinit ze snahy získat co nejvíce čtenářů.)

Ovšem než začneme, je mojí povinností upozornit všechny nezletilé osoby, případně i zletilé, jimž by činilo problémy vypořádat se s pohledem na lidskou nahotu a sexuální praktiky, aby opustili tuto stránku a  rozhodně nepokračovali ve čtení.

A jakmile je formalitám učiněno za dost, můžeme se podívat na hry samotné.

Erotic Live 2

Už loni jsme zde měli hru téhož názvu, ovšem v prvním díle; dnes se tedy můžeme podívat na pokračování. Stejně jako loni je tak naivní, že snad ani nemůže někoho vzrušit, či snad urazit - spíše se u něj jen dobře pobavíte.

Žánrově hru řadí autor sám mezi point and click adventury, což znamená, že pokud vám něco říká název hry Agent Mlíčňák, pak jste doma a nebudete mít s ovládáním sebemenší problémy.

Příběh je jako vždy jednoduchý. Dědečkovi zničíte úplně novou televizi a tak musíte chtě nechtě využít strýčkovy nabídky, abyste mu pohlídali byt. Že události, které budou následovat, se budou značně odlišovat od normálu, není nutné dlouze rozebírat...

DOWNLOAD, homepage, 4 MB, 7/10

Bikiny Blocks

Nebyl by to Tetris, aby se nám nějaká z jeho mnoha variací neobjevila i v díle, který je na hony vzdálen hranatým tvarům kostiček neustále se snášejícím odněkud se shora.

I když používá ohraný námět - a to, že po zmizení každé řady se vám odhalí kousek fotografie polonahé krásky, celkovým zpracováním se řadí do lepší půlky spektra.

Může za to jednak docela dobrá hudba a pak také nevídaná fičurka, která vám umožňuje odmítnout kostku, která se vám právě nehodí do krámu - pomocí šipky nahoru. O rotaci kostičky se pak stará Ctrl.

Ovšem, je to pořád jenom Tetris, i kdyby byl zlatem ověšený...

DOWNLOAD, 1.8 MB, 6/10

Pornholio

Jak nevinně jsme začali, o to hůře skončíme. Musím předem varovat, že u této malé hříčky rozhodně není žádné varování prázdnou frází.

Stejně tak se ani nebudu rozepisovat kolem příběhu - protože tu žádný není - a  hry samotné, kterou zcela jistě záhy pochopíte sami.

DOWNLOAD, homepage, 0.7 MB, 7/10

Reklama

Související témata:

Související články

Hrej a neplať 26/2003: První česká ponorka!

Prázdniny a dovolené už jsou za dveřmi, což jistě znamená, že máte spoustu času na počítačovou zábavu, jejíž součástí se mohou stát i dnešní tři hry zdarma:...

Hrej a neplať 28/2003: Moorhuhn se vrací!

Hitem nejenom tohoto týdne ale možná i celého léta se stane další pokračování "lovu na slepice" Moorhuhn X, nicméně ani přesto by vaší pozornosti neměla...

Výběr článků

Načítám