Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Sphere Break – samý šestiúhelník

Novinky, Radovan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Někdy má člověk náladu jen na jednoduchou logickou hříčku, která mu poskytne rychlé a účinné odreagování bez zbytečných prodlev. Přesně to slibuje i tento logický rychlík.

Článek

Princip této a snad miliónu dalších podobných her je stále týž. Dát dohromady stejné barvy, které následně zmizí, za což se vám přičtou body. Jediné, co se mění, jsou okolnosti takového snažení.

Ty se dají shrnout do jediného slova: šestiúhelník. Přesně tyto objekty vyplňují zhruba kruh, po jehož obvodu kroužíte. Odsud pak vystřelujete barevné nálože, které po dopadu obarvují ony šestiúhelníky. Jakmile se vedle sebe octnou dvě stejné barvy, je jasné, co se stane.

Z toho všeho vyplývá, že zde nepůjde ani o nutnost nějak zásadně a hluboce přemýšlet, jako spíš nasypat tam ty správné barvy ve správný okamžik. Ideální záležitost pro odpočinek.

Reklama

Související články

Hrajeme zdarma: XairRacer – co takhle letadla?

Letecký simulátor obvykle znamená prakticky nepřetržité střílení a zběsilou akci, v níž o létání už ani moc nejde. To ovšem o tomto titulu vůbec neplatí.

Výběr článků

Načítám