Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Shark Attack – těžký život potápěče

Novinky, Radovan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Výlety do světa pod mořskou hladinou byly a vždy budou nebezpečnou záležitostí. Dobře se o tom můžete přesvědčit v následující hře.

Článek

Její úkol je zdánlivě jednoduchý: v každé misi sesbírat všechny artefakty, k nimž vás navede výrazná šipka. Jistě uznáte, že to by bylo samo o sobě velmi nudné, a tak nastupuje hned celá plejáda nepřátel, kteří se vám pokusí pobyt v podvodním prostředí zkomplikovat.

:. Shark Attack

Takže krom samotných žraloků slibovaných v názvu hry tu máme chobotnice a další menší, ale o to záludnější „plody moře“. Pak ještě nějakou tu kyselinu na stěně podmořských jeskyní a nebezpečné bubliny, které vás nadnášejí ve chvílích, kdy to nejméně potřebujete, a máte o zábavu postaráno.

:. Shark Attack

Hezká grafika i příjemná hratelnost vás stačí na chvilku docela dobře pobavit, zábava na dlouhá odpoledne a noci to však rozhodně není, stejně jako ostatní hry z produkce GameTopu.

:. Shark Attack

Reklama

Související témata:

Související články

Hrajeme zdarma: Phun – fyzikální hrátky

I když tato hra, dá-li se tak ještě nazvat, nemá žádný cíl, příběh ba ani hlavního hrdinu, přinese vám více zábavy, než by se dalo čekat. Zvláště pak,...

Výběr článků

Načítám