Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Crimson Road – za zemi bez zombies

Novinky, Radovan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Další variace na nesmrtelné téma zabíjení nemrtvých bytostí je tady. Samozřejmě se to neobejde bez pořádné akce a spousty krve, jak už bývá u těchto her zvykem.

Článek

Základem je vaše terénní auto vybavené nezbytným kulometem a dalšími zbraněmi, jako raketomet nebo plamenomet. Už podle výbavy je jasné, že nepůjde o rodinný výlet do přírody, ale boj o holé přežití. Z okolních lesů totiž po desítkách, stovkách a možná i tisících začnou vylézat zombies, které samozřejmě musíte rozstřílet na padrť. Graficky to má hra zpracované hezky, zvláště pak stříkající krev.

:. Krev všude kam se podíváte

Avšak pochvala za zpracování je ta poslední, kterou si hra může vyslechnout. Neškodilo by trochu zapracovat na fyzice okolních věcí, ale daleko více by inovace potřebovala samotná hra. Jejím obsahem totiž není nic jiného než přejíždění z místa na místo a střelba.

:. Hra je chvílemi poměrně nudná

Obvykle také hry kritizujeme kvůli obtížnosti, stejně tak musíme učinit i zde, ale ne proto, že by byla moc vysoká, ale naopak příliš nízká. To vše dohromady snadno způsobí, že se Crimson Road velmi brzy omrzí.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám