Hlavní obsah

CNET představil nástupce serveru MP3.COM

Novinky, Michal Němejc (michal.nemejc@novinky.cz)

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Populární internetový server MP3.COM, který koncem loňského roku odkoupilo vydavatelství CNET a posléze uzavřelo, má od začátku tohoto týdne na adrese music.download.com svého nástupce.

Foto: PLL a.s.

Jesenické lázně od 15. května otevírají novou sezonu nabitým víkendovým programem.

Článek

Nový hudební server nabízí, podobně jako jeho předchůdce, prostor především neznámým hudebníkům a malým skupinám, ve kterém mohou veřejnosti prezentovat své skladby. Server jim bezplatně nabízí 50 megabajtů místa pro písničky ve formátu MP3.

V současné době je na novém serveru zaregistrováno přes dva tisíce interpretů. Přesto je zatím nabídka písniček, ve srovnání s původními stránkami MP3.COM, výrazně nižší. Z tohoto pohledu je tedy poměrně škoda, že celý původní obsah byl CNETem vymazán.

Společnost CNET provozující např. zpravodajský IT server news.com odkloupila server MP3.COM v závěru loňského roku od jejího předchozího vlastníka, společnosti Vivendi Universal, a 2.prosince ukončila jeho provoz a celý jeho obsah vymazala.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám