Hlavní obsah

CES 2018: Největší počítačový veletrh na planetě odstartuje za týden

Novinky, rim

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Las Vegas

Již příští týden se očekává doslova lavina technologických novinek. V USA totiž stejně jako každý rok odstartuje největší světový veletrh spotřební a výpočetní elektroniky International Consumer Electronics Show (CES). Na něm budou výrobci odhalovat novinky pro rok 2018.

Foto: mif, Novinky

Do startu International Consumer Electronics Show (CES) zbývá týden.

Článek

Veletrh CES 2018 oficiálně startuje v úterý 9. ledna. První tiskové konference pro novináře se ale uskuteční už v neděli večer. S ohledem na velký časový posun oproti středoevropskému času si však tuzemští uživatelé budou muset počkat na první novinky až na pondělí.

V americkém Las Vegas, kde se největší výstava svého druhu bude již tradičně konat, by měly být k vidění desetitisíce nových produktů. Kromě nových tabletů a počítačů budou k vidění také rekordéry, fotoaparáty či televizory. Stranou nezůstane ani nejrůznější příslušenství, a to nejen pro počítače, ale také pro automobily.

Desítky tisíc profesionálů

Podle doposud zveřejněných plánů navštíví CES 2018 na 50 tisíc profesionálů ze zhruba 150 zemí světa. Brány výstaviště zůstanou otevřené až do pátku 12. ledna.

Novinky.cz nebudou na veletrhu chybět a stejně jako v loňském roce budou přinášet informace o těch nejzajímavějších technických vymoženostech přímo z Las Vegas.

Přehled technických vychytávek, které byly k vidění v loňském roce, naleznete v jednom z našich dřívějších článků. [celá zpráva]

Reklama

Výběr článků

Načítám