Hlavní obsah

Bill Gates se v Praze setká s Klausem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Bill Gates přicestuje 27. ledna do Prahy. Při své jednodenní návštěvě se setká s politiky, byznysmeny a zástupci nadace Charta 77. Plánováno je i setkání s prezidentem Václavem Klausem, informoval Novinky tiskový mluvčí Microsoft Česká republika a Slovensko Jiří Grund. Gates do České republiky přijede na konferenci Microsoft Security Summit.

Článek

Gates na konferenci, která bude věnována představení postupů a technologií pro vytváření, nasazování a udržování bezpečného prostředí uvnitř i vně organizací na platformě firmy Microsoft, pronese hlavní projev. Naposledy byl Bill Gates v Praze před dvěma lety. Z východní Evropy během dvou let navštívil pouze Rusko a Polsko.

"To, že se nám podařilo Billa Gatese přesvědčit, že navštíví za tak krátkou dobu Prahu podruhé, vnímám jako obrovský úspěch celé naší pobočky," uvedl Jiří Devát, generální ředitel Microsoft Česká republika a Slovensko.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám