Hlavní obsah

Američan nabídl sňatek přes počítačovou hru

NEW YORK

Požádat svou vyvolenou o ruku lze mnoha způsoby a na mnoha místech. Jeden americký počítačový programátor se rozhodl zvolit velmi originální variantu, jak dát dámě svého srdce najevo své záměry. "Naboural" se do její oblíbené počítačové hry a přeprogramoval ji tak, aby se jeho návrh a snubní prstýnek při dosažení určitého skóre objevily na obrazovce.

Článek

Tammy Li to dokázala a její odpověď zněla "ano". Informace o romantickém činu pronikla na veřejnost, když o něm expert na finanční software Bernie Peng napsal na svém blogu. Úprava programu hry Bejeweled byla podle něj velmi složitá záležitost, která mu trvala celý měsíc.

Dvojice plánuje na konec léta svatbu a od výrobce hry, firmy PopCap, dostane pozoruhodný svatební dar. Zaplatí jim letenky do Seattlu, kde firma sídlí, aby zde mohl zamilovaný pár strávit líbánky. "Většina výrobců her by nebyla nadšená představou, že jim někdo manipuluje s programem," prohlásil mluvčí společnosti Garth Chouteau.

"Díky ní ale získal ženu. Jako parta podobných počítačových šílenců musíme říct: Bernie, smekáme klobouk!" dodal. Firma se rovněž rozhodla rozdávat kopie hry jako dárek svatebním hostům.

V této logické hře musejí hráči odstraňovat tři a více stejných diamantů seřazených v řádku nebo ve sloupci. Bonusové body se přičítají za čtyři a více diamantů. Po získání určitého počtu bodů hráč postupuje do dalšího kola.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám