Hlavní obsah

ESET Antivirová ambulance zdarma

Novinky, Petr Blažek (Zdroj: eset.cz)

Komerční článek - Společnost ESET nabízí všem uživatelům internetu zkontrolování počítače na výskyt škodlivého kódu a odstranění případně nalezené nákazy. Tuto službu mohou nyní využít všichni uživatelé internetu.

Foto: ESET software spol. s r.o.

Ilustrační foto

Článek

Až do konce května 2015 mají všichni uživatelé internetu – tedy i ti, kdo nemají platnou licenci k některému z produktů ESET – možnost zdarma využít službu ESET Antivirové ambulance. Jde o součást standardní technické podpory, která je jinak k dispozici pouze zákazníkům společnosti ESET.

„Rádi bychom pomohli všem uživatelům v České republice se zavirovanými počítači a zároveň také ukázali výhody, které standardně poskytujeme našim zákazníkům. Proto jsme se rozhodli po přechodnou dobu uvolnit přebytečné kapacity naší technické podpory a tyto naše služby nabídnout také široké veřejnosti,“ vysvětluje Juraj Ferenc, ředitel společnosti ESET.“

Zájemce o ESET Antivirovou ambulanci – pokud není zákazníkem ESET – může tuto službu využít pouze jednou, a to pro jeden počítač. Služba je určena pro počítače s operačním systémem Windows.

Vzdálený přístup, nebo kurýr

V rámci služby ESET Antivirová ambulance technik společnosti prověří prostřednictvím vzdáleného připojení počítač na výskyt škodlivého kódu a případně nalezenou nákazu odstraní.

Zájemci o tuto službu si mohou rezervovat termín kontroly svého počítače pomocí kalendáře na stránkách technické podpory ESET. V domluvený čas budou telefonicky kontaktováni technikem ESET, který se připojí k jejich počítači (na stránkách podpory ESET je návod, jak postupovat).

Zájemci o službu ESET Antivirové ambulance, kteří z jakýchkoli důvodů nemohou nebo nechtějí svůj počítač zpřístupnit pro vzdálenou kontrolu, mohou počítač přinést do ESET, nebo poslat kurýrní službou. Doprava počítače od zákazníka a zpět je zdarma a je standardně pojištěna.

V posledním případě není nutná předchozí elektronická rezervace termínu – stačí rovnou kontaktovat technickou podporu ESET zdarma na zelené lince: 800 373 829.

www.eset.cz

Výběr článků

Načítám