Hlavní obsah

FBI rozšíří vyšetřování kvůli odcizeným snímkům nahých celebrit

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americký Federální úřad pro vyšetřování (FBI) slíbil, že rozšíří pátrání v případu rozsáhlého hackerského útoku, při němž se na veřejnost dostaly fotografie řady nahých celebrit. FBI vydala prohlášení poté, co se v těchto dnech na internetu objevily intimní snímky dalších slavných osobností včetně například Kim Kardashianové, informovala agentura AFP.

Foto: Profimedia.cz

Na internetu se objevily další snímky nahých celebrit, mezi nimiž je i Kim Kardashianová.

Článek

FBI zahájila vyšetřování začátkem září, když unikla první část snímků, na nichž byla například hvězda seriálu Hunger Games Jennifer Lawrencová. V sobotu americké sdělovací prostředky oznámily, že se na sociálních sítích objevila další série fotografií, na nichž jsou mimo jiné také herečka Vanessa Hudgensová či americká fotbalová hvězda Hope Solová.

„Vyšetřování FBI v případu nezákonného vniknutí a krádeže dat z počítačů pokračuje,“ řekla mluvčí úřadu Laura Aimillerová. „Apelujeme na všechny případné oběti, aby kontaktovaly vyšetřovací úřady."

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám