Hlavní obsah

Prodlužte si to! ESET slaví 25 let technologických inovací

Novinky, Pavel Hrdina

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Komerční článek - Produkty ESET chrání v současnosti více než 100 miliónů uživatelů po celém světě. Společnost působící na poli IT bezpečnosti byla oficiálně založena v roce 1992, její kořeny ale sahají do roku 1987, kdy se zakladatelé společnosti Peter Paško a Miroslav Trnka setkali s jedním z prvních počítačových virů na světě s názvem Vienna.

Foto: ESET

ESET slaví 25 let technologických inovací.

Článek

Společně napsali program na jeho detekci, který pojmenovali NOD, což byla zkratka pro Nemocnici na okraji disku - parafráze názvu populárního televizního seriálu Nemocnice na okraji města. Právě tato technologie, která dala vzniknout dalším antivirovým produktům společnosti ESET, v letošním roce slaví již 25 let existence.

Při této příležitosti se česká pobočka firmy ESET rozhodla odměnit své zákazníky. Akce pojmenovaná „Prodlužte si to o 25 %“ spočívá v navýšení délky licence při zakoupení nových licencí produktů ESET NOD32 Antivirus 5, ESET Smart Security 5 a ESET Cybersecurity pro Mac. Při zakoupení roční licence získají zákazníci zdarma tři měsíce navíc, na dva roky získají půl roku a v případě tříleté licence se pak jedná o devět měsíců. Akce trvá do 30. srpna 2012.

Reklama

Výběr článků

Načítám